Sweet Newborn Photography | ! ChocoLate Holic!

Sweet Newborn Photography

Assalamualaikum..
Wah, cantikkan tarikh ary nie..
12.12.12
Tahun depan kita x dapat jumpa lagi tarikh cantik macam nie..
So, eyqa nak share gambar-gambar
yang eyqa suke tengok dekat muzium pakcik google.

B.A.B.Y

Dyorang nie sweet kan. Akan ada satu
perasaan tenang bila kita bersama dengan baby.
Serius, eyqa paling2 suke bau baby..
Wangi jew. If korang nak taw, too lah salah satu
bau di syurga nanti...

If kita kat Malaysia nie, jarang lah berphotography
dengan baby yang baru lahir.
Nak tangkap gambar un banyak pantang larang nyer.
Jadi if korang nak jugak berphotography dengan baby
yang baru lahir, haruslah meredah amukan sang nenek / orang tua.
Fikir-fikirkan dan selamat beramal!
Hehehehe....

But, if dekat oversea baby baru lahir nie bagi
dyorang sangat rugi if x berphotography waktoo
dyorang kecil.
Memang lawa campur cantik campur awesome, bila 
baby yang baru lahir berphotography.
Korang x percaya, meh tengok kat bawah nie...

Alamak nak geramnyer......

Comelnya...

alahai.... :)

Kat sini pun jadik gak??

Takutnya....

Wow!!

1,2,3 cheese....

Actually, banyak lagi gambar-gambar yang cantik,
menarik dan tertarik yang nak dikongsikan
kat sini. Tapi kang blog eyqa jadi
berat lak ngn gambar-gambar nie...
Jadi, nak gambar yang lagi meletop korang boleh
cari dekat muzium pak cik google sendiri.

Sekian...

Note: Mesty ramai yang berpusu-pusu kawin tarikh ari nie kan..  Jeleous..Encik Lovely Dovey, too lahkan dah melepas nak kawin tarikh lawa...Sobs, sobs,sobs





DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

10 org gigi rongak makan coklat:

Nyue said...

xpe...bnyk ag tarikh yg cantik...huhuhuhu

Pecinta pink^^ said...

kn tarikh hari ni cntik..hee..btw,beby omey2..hee

Nadzirah said...

tetiba rasa nak cakap dengan mama , kite nak adik lagi . haha :D comelnyaaa !

Mimie said...

nih yg wat nak pregnant lg nih...adoiiii

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Nyuedah jumpe tarikh cantik.. 11/12/13..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Pecinta pink^^ sangat comel baby2 too kan

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Nadzirah samelah kita... nak adik lagi...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Mimie hehehehe, eyqa sokong jew

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alahai cutenya.. :)

laskar pelangi said...

comel sangat kan :)