Bila Geng Hijau Menggedik! | ! ChocoLate Holic!

Bila Geng Hijau Menggedik!

Assalamualaikum..
Hehehehe...

Camner dengan tajuk kat atas.
Ade gaya2 eyqa nak menggedik tak malam nie?
Hehehehe... (nak kutuk, dalam hati taw)
Actually, eyqa dah amek masa dalam 2 bulan lebih gak
nak rangka program explorace ala-ala
P.E.N.G.A.K.A.P
Dan akhirnya siap juga program pada hari Sabtu lepas.
Eyqa baru berkesempatan nak mengupdate pasal
nie sbb camerawoman baru bagi pic kat eyqa..
Hahahaha... (sebenarnya, malas... ^_^ )

Hah, nielah banner kitaorang
yang simple sangat2....
Janji colour tooo yang hot...
Hehehehehe..

Nie pulak masa sesi pendaftaran peserta2..
Ramai tak... 
Nie semua kena paksa bangun tidow sebab wakto
nie baru pukul 7.30 pagi... 
Hehehehe

Nah, eyqa tunjuk pengarah paling hebat sekali 
waktoo too.. 
Nie dyer, budak senegeri dgn Mat Luthfi.
(ruginya, x dapat datang tengok Mat Luthfi kat UPSI)

Nie pulak 3 sekawan penyambut tetamu yang
cun melecun.. Bunga di pagi hari..
Nak bagi dyorang semangat sikit ber"explorace"
Hehehehe

Hehehe, nie lah semua AJK Explorace
masa too.. Best2 dyorang nie..
Sporting + pragai gila2..
 Carilah eyqa yang mana?

Candid tyme!

Yang nie pulak, masa eyqa dah habis explorace.
Excited sangat anjurkan explorace sampaikan
bas nak balik kolej un dah tinggalkan 
kitaorang. Too lah, padan muke kami!
Tapi kami tetap happy!!

Dah macam lagak pergi
anjurkan majlis perkahwinan jew...

 Bestnya, angin bertiup...

Biarpun penat tapi eyqa enjoy dapat
anjurkan explorace nie.
Eyqa dapat banyak pengalaman dan belajar
banyak bende dekat UPSI lagi2
pasal persahabatan.

Note: Masa explorace nie, eyqa dapat pegang walkie-talkie
pastoo lari2.. Hehehe, dah macam feel Running Man lah pulak.
Hehehehe, teringin nak buat program macam
Running Man! :)




DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

9 org gigi rongak makan coklat:

Misz Mieza said...

Kalau nak buat program Running Man ahkak pun nak join sekaki.. Kekekeke!~ ^^,

sHaRiNa eLyaNa said...

nak join juga hehe

fyzah said...

yeayhhh gmbr aku byk lam ni..haha

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Misz Mieza jom akak, kita jadi satu team...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@sHaRiNa eLyaNa jom2.. jgn segan2...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@fyzahaku mmg letak gambar ko byk dalam nie.. baik x aku.. hehehe

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

dya bunga said...

klaau ada program running man dya nk join.hhihih

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronoknya tengok aktiviti2 camni :)