Doa Untuk Dapat Anak Kembar! | ! ChocoLate Holic!

Doa Untuk Dapat Anak Kembar!

Assalamualaikum
Hehehehe..
Eyqa kembali lagi this nite...
No more mood jiwang2 karat yerk..
Korang bace un boleh muntah kan...
Sorry yerk! :)

So, nape lak eyqa tibe2 citer pasal anak kembar kan.
Sajer jew. Boleh tak bagi jawapan macam too. :)
Tak la, eyqa memang ade keturunan kembar dalam family,
so, kemungkinan utk kami adik beradek dapat anak kembar
adalah sangat tinggi terutama adek kembar eyqa yg laki too.

 adek eyqa yg kembar.
Afiq & Adib

Mesty ramai kan yang excited nak dapat anak kembar.
Saper yang tak nak kan. Keluar2 dapat anak sekali 2.
Hehehehe. Pasangan kembar nie eyqa tengok dyorang
ader gerakan hati yang same. X percaya korang tanye
pasangan kembar yang korang kenal.
Sesiapa yang teringin nak anak kembar, mari kita amalkan
2 potongan ayat nie.

Doa Untuk Dapat Anak Kembar

1) Surah Asy Shaffat Ayat 120.
Ayat nie bermaksud:
 "Salam sejahtera kepada Nabi Musa dan Nabi Harun"

2) Surah Asy-Syuura Ayat 50
Ayat nie bermaksud:
Atau dia mengurniakan mereka kedua-duanya, anak-
anak lelaki dan perempuan dan ia juga menjadikan
sesiapa Yang dikehendakiNya mandul.
Sesungguhnya, ia Maha Mengetahui, lagi Maha Kuasa.

Encik Lovey Dovey, take note taw!
:)




DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

12 org gigi rongak makan coklat:

HannaNana Swift said...

hanna pun ade abg kembar..hee,

hazanis said...

nice info..:)

fyzah said...

woiitt..cepatnyerr kau..haha
~fyzah~

nina said...

waaaaa...besnyaaa..ank kembar...,untung eyqa ade baka..kembar...,ada harapan tinggi tu..hihi..

kena amalkan gak ni..yessss..kikiki..:)

rAIHan said...

owh eyqa ade adik kembar..msti org slaloo konfius kan.

Nurul Iman said...

bezkan kalau ada kembar. nak-nak kalau kembar laki perempuan. comel!

Cik Tie@Akak said...

wow..tak tahu pun ada doa ni dulu..kalau tidak teringin juga,tpi skrang ni dah tua..dah tal larat nak beranak...huhu

Misz Mieza said...

Ahkak ni usahkan kembar, sorang pun tak dapat lagi.. Tapi boleh usaha amalkan dua ayat nih.. Mana tau rezeki Allah nak bagi sekali dua terus.. Amin.. ^_^

along said...

msti comey kl ad anak kembaq.. nak jgk sorg.. insyaAllah kl ad rezeki, Allah bg jgk 2..

JaNnaH said...

rezeki la kalau dapat anak kembar... huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak ada keturunan kembar pun. huk3

p/s : akak tak amik gambar dengan shila sebab akak takut, masa tu ada bos akak. hihi

Masz Sidek said...

teringin... dari zaman sekolah dah berangan nak anak kembar... semoga Allah kurniakan sy anak kembar bila dah kawin nanti... :)