Kebaya Nyonya Nak Dapat Mane? | ! ChocoLate Holic!

Kebaya Nyonya Nak Dapat Mane?

Assalamualaikum
Hehehehe..
 Nie entry yang mengharapkan pertolongan korang
kat luar sana.
pliz,pliz,pliz...
help me!
:)

Eyqa sangat perlukan baju kebaya nyonya.
Eyqa seumur hidup tak pernah pakai baju kebaya
alih-alih tahun nie eyqa kene pakai baju
kebaya disebabkan ia ada kena mengena dengan
markah subjek yang eyqa amek.



Eyqa nak taw kat mana eyqa boleh beli baju kebaya
nie. Yang online banyak tapi takut tak muat or
longgar jew. Sebab x pernah cuba jadi
eyqa takut nak beli online.

Sesiapa yang taw kat mana jual baju kebaya
pliz bagitaw kat eyqa.
Luve u! :)



DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

8 org gigi rongak makan coklat:

Chic Na said...

kat melaka banyak eyqa. :)

nina said...

asenyee..kat mlaka mmg ada jual..,tp nina xtau la plak kdainye kat mna..hihihi..:)

dayteenlea said...

hahaha senang je
saya suke pakai kebaya.
kalau nak cari orignal g Melaka tapi pricey

nak senang. cari butik nama die Peace Collection
saya endorsed baju situ.hehehe

http://www.peace.my/

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau kat giant, tesco, care4 kan macam ada kiosk2 kat luar tu, kat situ maybe ada kot eyqa :)

Anisa Anuar said...

wahhhh...tak pernah pakai jugak...teringin jgk nk pakai...

Elvy Nellysha said...

lawa !! tempah je . ada kot orang mek ! hehe

said...

kat melaka ada:)

jom baca 8 sebab kenapa foundation anda perlu dibuang :)

rAIHan said...

hri tuh nmpak kat massalam, shah alam. tp nama butik tuh x ingt dah.