Coklat Untuk Kahwin! | ! ChocoLate Holic!

Coklat Untuk Kahwin!

Assalamualaikum...
Hehehe..
Actually eyqa nak diet!
Tapi bila eyqa tgok jew coklat, terus nak sambar and
ngaaaap kat mulut.
Nyummmy!!

Eyqa suke macam3 jenis coklat tapi yang paling best
tiramisu choc! Favor paling eyqa suke.
If decoration coklat too mengancam, 
mula2 cam sayang nak makan tapi last2 x tahan
eyqa un ngaaaap gak ke mulut.
Hehehehe...

So, bila kawin nak bagi coklat lah...
Cam kat bawah nie..
Ok x??

Loli Choc!

Nie best letak dalam kotak cantik...

nampak sedap lah pulak!

Muffin Choc!

Lawa lah pulak!

Bagi pandangan eyqa, semua nie best!
:)


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

12 org gigi rongak makan coklat:

zera eira said...

ya allah! i'm melting! :O

nina said...

waaaa...sedapnyaaaa..,nk jugakkk..eyqa..:)

Anisa Anuar said...

cantik sgt...syg nk mkn

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel2, sayang nak makan kalau buat hantaran ni :)

KorN said...

wuuu.. best nye kalo dapat...

jelah said...

sedapnyer..nk ckit..

PinkUmmi said...

kalo wat hantaran sygnye nak mkn

MISS Z BERCELOTEH said...

comel sampai tak nak makan huhuhu :P

tirahzairi said...

sedapnyeeee

anismelon said...

nice nice..mmg ade perancangan nak buat door gift mase abg kawin nanti

rAIHan said...

sedapnya coklat..raihan suka dark choc.^^

mia izzati said...

eh sama line plak kita ni..awak gila coklat..akak pon sama..hehe..coklat pokodot..geram lee nengok gamboo tuuuu...adehh dugaan