Senggugut Adalah Cakaran Iblis | ! ChocoLate Holic!

Senggugut Adalah Cakaran Iblis

Assalamualaikum..
Hehehehe..
Kat sini eyqa nak share something yang
baru eyqa taw dari seorang ustaz.
Maybe, ramai dah taw tapi eyqa baru taw.
Sharing is caring kan??

Senggugut atau period pain nie memang famous amous
lah dikalangan anak-anak dara kan.
Seriusly, eyqa memang diantara anak dara yang
asyik menghidapi masalah period pain.



Ustaz too cakap Iblis paling suka RAHIM perempuan
sebab Iblis tak mahu umat Nabi Muhammad berkembang.
Ustaz too cakap sebenarnya yang terjadinya pendarahan 
pada seorang perempuan adalah disebabkan oleh
cakaran Iblis.
*too ape yang eyqa dapat taw dari seorang ustaz*

Tapi ustaz too bagi satu kaedah perubatan Islam
dengan menggunakan madu asli.
Seiring dengan surah an-nahl ayat 69



1) amek madu asli and letak depan sejadah.
2) buat solat hajat 2 rakaat
3)selepas solat hajat bacakan pada madu tadi 
surah al-fatihah sekali, ayat kursi sekali
dan surah an-nahl ayat 69 sebanyak 21 kali
4) setiap hari amek sesudu madu and then campurkan
dengan air suam. Terus minum yerk! :)

Ustaz tadi ajar nak taw madu too asli ke tak,
amek batang mancis, calitkan sikit dengan madu
pastoo goreskan.
If menyala maknanya ASLI.
if tak, maknenya x asli lah madu too 
and  korang kena TIPU dengan penjual madu too.


Just sharing
:)




DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

10 org gigi rongak makan coklat:

beta kupu said...

pun baru tau...tq 4 sharing =)

Nurul Aini said...

ohh..terima kasih atas perkongsian. baru tahu cara nak bezakan madu asli dengan palsu..hehe ^__^

PinkUmmi said...

nice sharing....:)bagus3

nur anis said...

thanks sharing..:)

Anisa Anuar said...

baru tahu.....tq 4 sharing

Chic Na said...

tq info ni eiqa. sy pun sama selalu kena.

KorN said...

ok korn bace dari mula smpai abis.. pastu sampai abis tu, ade tulis korang kne tipu..
x sure samada kne tipu dari mula entry, atau pesal batang mancis tu je?

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

Korn... TIPU too pasal madu too x asli.
Yang entry sal senggugut too semua eyqa dapat dari seorang ustaz

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak baru tau. thanks dik :)

Fadzlil said...

bagus nie.boleh bagi kat mmber pompuan yg dok sengugut