Long Distance Relationship.. | ! ChocoLate Holic!

Long Distance Relationship..


Assalamualaikum
Agak lame eyqa x update kat blog kan.
Dah bersawang blog eyqa nie.. Haish, lap sikit sawang2
too.. Encik labah-labah2,  tolong jangan buat sarang kat sini
yerk.. Eyqa bukan makwe spiderman.. hehehe..

Actually, eyqa sangat buzy minggu lepas sebab ada test
and exam mid year.. hahaha.. first tyme test kat U.
Berdebar lah sikit.. :)
Pelbagai mimik muka last week! 

So, mood malam nie just miss encik lovely dovey..
Hahahaha, agak kejiwangan yerk..
Sesiapa yang nak muntah, eyqa say sorry coz eyqa 
x sempat nak beli baldi kat depan kampus tadi..
*sila abaikan kemerepekkan eyqa*

Even kami long distance relationship, encik lovely
dovey dah ade tugas khas dari awal2 eyqa kat sini lagi.
Tugas yang sangat penting, if tak akan berdosa besarlah
eyqa dan rasa bersalah yang teramat3..
Tugas bangunkan eyqa solat subuh.. hehehe..
Biaserlah, dulu duduk umah, mie ngn abah yang kejutkan
solat subuh. Sekarang, jam loceng lah jawabnyer.



Tugas yang kedua penting, even kami long distance relationship
ialah tolong tengokkan mie ngn abah eyqa.
Eyqa selalu tanye encik lovey dovey pasal family eyqa.
Bukan eyqa x call family eyqa, tapi saje nak tanyer dari dyer..
Hehehehe.. agak mengade3..


Tugas yang agak penting lagi, encik lovey dovey jadi eyqa 
punyer tempat sesi luahan perasaan. Jadi dyer kadang2 jadi
kaunselor, doktor, cikgu, pengawal keselamatan or penah jadi
penyanyi wat eyqa. Nie semua gara2 perangai mengade2 yang terlebih
dalam diri eyqa. Heehehe..

 Selalu kami begini dan begini..


Saper yang begini juga... Hehehehe..
 Gambar ihsan puan google.


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

7 org gigi rongak makan coklat:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

dah lama zieya tak rasa erti kebahagiann lam cinta ni..hehe... happy for u darl

Pecinta pink^^ said...

sweetnye..tumpang bahagia bila melihat kebahagian org lain :) hepi ever after dik eyqa

nina said...

hihi..kite sama..,cinta jarak jauh bes pa...,nina dari dulu smpai lani..,xpenah g cinta jrak dkat lau pon sekmpung..asyik jauh2 ja..hihi

rAIHan said...

good luck dlm apa jua yg eyqa hadapi. sis xde pengalaman. :)

fyzah said...

first time lawat blog kau..bc entry punya laahh jiwang..kihkih..nice post darl !! ~fyzah~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi3 eyqa :)

Masz Sidek said...

samalah dgn akak... akak pun long distance relationship... dia kat pahang.. akak kat sarawak... :)