Peach Cobbler Menu 2013 Eyqa! | ! ChocoLate Holic!

Peach Cobbler Menu 2013 Eyqa!

Assalamualaikum...
Hehehehehe..

Malam-malam macam nie, eyqa
ada satu tebiat pelik...
Selalu akan create menu untuk makan 
esok.. Korang ada buat tak?
Biasalah, bila x de pape nak buat..
Create makanan pew nak makan
benda paling membuatkan eyqa x bosan..
Nampak kan eyqa suka sangat3
MAKAN!
Bila eyqa keluar jalan-jalan x kira dengan
sesape jew,mesty nak makan...

So, eyqa nak kongsi sikit menu untuk
eyqa makan pada 2013!!
Hahahaha, menu untuk tahun depan un eyqa dah pikir
taw x? ;)
Jom, kita tengok benda nape eyqa nak makan sangat...


!PEACH COBBLER!

Saper pena makan peach cobbler..
Eyqa memang teringin sangat nak makan peach cobbler
sebab dah lama eyqa x buat kat umah...
Kat sini x de oven....
Sedih...

Eyqa mula start cari peach cobbler nie bila tonton
rancangan Martha Stewart kat TV7 dulu..
Pastoo, makin menjadi2 lepas bacer buku dari 
hlovate yang ade terus resipi nak buat peach cobbler..
Memang senang dan sedap!
Lagi banyak peach lagi sedap taw...
Jangan kedekut nak letak banyak buah peach taw...

Ada setengah resipi peach cobbler dyer letak cinnamon,
tapi eyqa nie jenis x bape suke sangat dengan cinnamon
jadi eyqa dah edit sikit lah resipi asal dyer...
Tapi still sedap taw...
(Hahaha, puji diri sendiri)

InsyaALLAH, ada rezeki eyqa nak makan Peach Cobbler
masa tahun 2013...

Note: Encik Lovely Dovey, nanti eyqa
balik eyqa buatkan awak peach cobbler
yerk... Khas untuk awak!
~U ARE THE PEACH TO MY PIE~


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

5 org gigi rongak makan coklat:

Farra Atiqah said...

heheh , fara penah denga jugak peach cobbler ni . tapi dalam ''bakery story'' game . cam sedap ja

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Farra Atiqah sedap farra... cubelah farra buat... mesty sedap punya lah!

✿A I N A A✿ said...

wahh buat sendiri?? serius teror nyaaaaaaaaaaaa darling.. bg la resepi.. nk buat juga

Misz Mieza said...

Tak pernah makan.. Tapi nampak menyelerakan.. Akak suka cinnamon.. Heheh,. =)

nina said...

waaaa...nak jugakk..bak sikit..heeee