Rindu Dari Orang Jauh | ! ChocoLate Holic!

Rindu Dari Orang Jauh

Assalamualaikum
Hehehehe,
Eyqa malas nak tulis banyak2 ari nie...
Just waktoo nie teringat kat mak ayah dan adik beradik.
X lupa juga Encik Lovey Dovey...

Arghhh! Rindunya nak balik rumah..
Kat sini terpaksa survive sorang-sorang and
rasanya dah lame x jumpa semua orang
yang eyqa sayang...

 teringat bila satu keluarga maen badminton.
Sukenya waktoo too..
Bukannya maen sangat tapi ketawa jer lebih.
Rindunya........
Thanx smua sebab selalu ade kat belakang eyqa
x kira macam mana sekali situasi eyqa.

Encik Lovey Dovey...
Rasanya dah agak lama kita jumpa.
Hmm, bilalah masa yang kita tunggu nak sampai.
Pape un, thanx selalu bagi semangat 
sewaktu eyqa terpaksa menghadapi segala dugaan hidup kat sini.
I'm always waiting on u..

Alahai, tengok gambar nie makin rindu kat umah.
Rindu nak jumpa Kembang ngn anak-anak dyer.
Gambar nie sebijik macam anak Kembang.
Tunggu eyqa balik yerk..

RINDU SANGAT KAT SEMUA!
T.T



DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

7 org gigi rongak makan coklat:

Samprit Ungu said...

Part badminton tu sama la... hehe

Cik Aish said...

alalala..comey....aish pun sama..weekend je balik kg utk jumpa kucing2 tercayaunk tuh!

baby comel said...

kita pun rindu. walaupun hari2 dok tengok mak abah =)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak rindu eyqa jugak. lama akak tak singgah sini dik :)

Misz Mieza said...

Adat belajar macam ni lah dik.. MM dulu lagilah, nun di Sabah tempat belajar.. Memang nak balik selalu tu tak boleh.. Tak mampu nak bayar tiket flight mahal2.. Pernah raya pun tak balik.. Lagi sedih.. Orang raya berkumpul satu family, MM plak duk dalam bilik sorang2 layan citer katun.. Takde life langsung masa tu.. Sobs! T_T

Pecinta pink^^ said...

biasa la kn..duk jauh rindu fmily..akk pun rindu kat fmily..sebulan lebih dah tak blik..tak sabar nak beli cti sem nati..hukhuk