ComeBack!!!! | ! ChocoLate Holic!

ComeBack!!!!

Assalamualaikum..
Hehehe...
Dah lame giler x memulakan aktiviti taip menaip
sejak tiga menjak nie..
Huhuhu... nie semua gara2 eyqa telah bermigrasi
di habitat baru.. wooo!! 

pagar, keluarga bahagia, happy family
So, eyqa un dah dkat 10 hari la kat habitat baru..
Woooo!! Syes homesick.. 
So, eyqa un dah selesai menjalani orientasi..
Memang cool la orientasi dyer.

Paling x boleh lupa, bila kene baring atas court bola tampar.
Best taw.. hehehehe.. yew la too.. :)
Baring ramai2.. tangan letak kat perut cam tyme kita solat
too.. Mata tutup rapat...
Syes macam orang mati jew...
Boleh pulak akak2 n abg2 g tuang air kat kepala n kaki
cam kat kubur.. huhuhu...
too gara2 nak dapatkan 1 tandatangan!!

Tapi semua too dah berlalu..
Sekarang just nak study n libatkan diri dgn aktiviti2
yang dianjurkan.. So, bolehlah eyqa berblogging
kembali!!

happy, blog, laptop, purple, ladies, women

Dah jauh dari Family n Encik Lovey Dovey


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

7 org gigi rongak makan coklat:

KorN said...

selamat taip menaip eyqa... hehehehe....
orientasi, tu lah org paling tak suka kalo pi tmpat baru... huhuhu

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

yay!! dah boleh bace blog korn always..:)

Misz Mieza said...

Dapat sambung study kat mana dik? Btw, all the best in ur study k! ^^,

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Misz Mieza dapat smbung kat UPSI.. thanx akak!

AsmarArafad said...

Hai done follow here back

Pecinta pink^^ said...

wah..kna ragging nan senior eh ?hehe..tpi best kn pngalaman orientasi..akk pn skang da jrang update.. hukhuk

Syara Nur Qistina said...

Selamat kembali kak Eyqa..:)