Alahai Mengidam Laa Pulak! | ! ChocoLate Holic!

Alahai Mengidam Laa Pulak!

Assalamualaikum..
Hehehe..
Lame dah eyqa x blogwalking blog2
comel kat luar sana..
Eyqa skrg still kat habitat baru iaitu di
Tanjung Malim, Perak..
Woo, dah jd owang perak la kamu yerk..
Rindu kat teganu kite!

terengganu, keropok lekor, hitam, penyu, Barisan Nasional, happy


Disebabkan eyqa dah bermigrasi di habitat baru,
jadi skrg mase nak sesuai kan diri laa..
Bukan senang taw. Tapi nielah slah satu proses
tuk jadi dewasa dan lebih matang di masa hadapan..
Chewaah! Ade gaya jadi cikgu x?
Hehehehe... :)

Tapi kan eyqa ade mengidam something laa..
x taw nape.. Bile lalu kedai too, mesty
nak beli bende too..

tapi bila tengok ice cream too x de tanda halal,
teruslah eyqa membatalkan niat suci murni tadi.
Tapi mmg eyqa mengidam sangat nak makan
ice cream macam nie. Huh! Susah plak nak jmpe
ice cream yg jual macam nie. 

Housemate kate belilah ice cream yg dalam bekas
and then belilah cone ice cream..
Kan jadi macam too. Tapi eyqa x nak macam too.
Pelikkan??


Eyqa nak ice cream yang jual macam nie..
nak yang macam nie gak!
Encik Lovely Dovey, carikan yang macam 
nie yerk.. :)


Korang suke ice cream per yerk?
Jom share sikit!


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

19 org gigi rongak makan coklat:

rAIHan said...

suka ais krim coklat dan vanila. letak serbuk oreo..urrmm sedap nya..

zera eira said...

coklat! tutti frutti! :)

nadia farhana said...

suka aiskrim oreo yum2

Misz Mieza said...

Akak pon suka aiskrim kon yang jual kat tepi2 pasaraya tu.. Yang kita kena tunjuk2 nak flavour apa, then akak penjual tu akan scoop kan untuk kita.. Biasa akak suka combine 2 perisa.. Yang wajib mesti ada sama ada choc chip or choc mint! Dapnyerrr... ^_^

9n0L4 said...

baskin robbin? ;)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@rAIHan eyqa un suke ice cream vanilla.. sedap sgt!

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@zera eira hehehe, tutti frutti too jgn cakap la.. mmg peberet eyqa

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@nadia farhana eyqa suke gak ice cream oreo. kat mcD too yg mac flurry.. peberet eyqa

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Misz Mieza too la akak.. tgh nak makn sgt ice cream cam gtoo..

tirahzairi said...

alamak!!! lepas save no tirah, delete ea komen tue...ingtkan ada approval..hihi

eimah siti said...

cik siti suka eskrim vanilla...tak kisah la jenama apa pun, dari murah hingga ke paling mahal...vanilla tetap di hati...hehhe

babycomel said...

aiskrim mcd yg best =)
xpun aiskrim potong pun sedap kacang merah.. nyum-nyum :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@tirahzairi no problm tirah.. heheheh

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@eimah siti wah, nie peminat setia vanilla nie..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@babycomel yaa, mcD mmg best..

Pecinta pink^^ said...

sedapnye :) hehe..akk suka aiskrim yg choc vanila.. n cornetto :) cedap :P

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Pecinta pink^^ eheh, eyqa un suke cornetto gak kak

Syara Nur Qistina said...

Kalau Syara minat aiskrim coklat!!..semua yang coklat2 lah hihik..lagi2 ditambah dengan cebisan coklat di atas wah!! slurppp..!!

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eheh! camtoo un eyqa suke gak taw