Malaysian 6th Chocolate & Candy Fair 2012 | ! ChocoLate Holic!

Malaysian 6th Chocolate & Candy Fair 2012

Assalamualaikum..
Hehehe..
Agak sedih entry eyqa kali nie..
If saper2 yang dah terjah blog eyqa, 
mesty korang semua taw, eyqa tergolong dalam 
manusia yang berstatus "chocoholic"!!

Tapi ape kan daya, eyqa x dapat pergi kat 
SINI!!!

Malaysian 6th Chocolate & Candy Fair 2012
28 Sept - 30 Sept 2012
Mid Valley, Kuala Lumpur (MVEC)
Masuk adalah percuma!
Hmm, eyqa tak pernah pegi langsung taw..
Ade jew masalah bila nak pergi..
So, tahun nie pun taka dapat nak pergi..

Pelbagai acara yang menarik disediakan.
Ada gak demonstrasi untuk membuat coklat
dari chef2 yang pakar dalam bab2 nie..
Bukan coklat yang datang dari negara kita jew taw,
tapi belambak lagi negara yang amek bahagian taw.
Contoh macam, Belgium dan German.

Yang paling eyqa suke sekali bila muka kita
pun boleh wat coklat. Camner too??
Hehehehe..
Dyer print gmbar kita, and then letak dalam acuan
coklat.. pastu letak lah coklat dalam acuan
too.. Pasti sedaaaap!!!

Jom ramai2 datang..
~Eyqa jeles saper yang datang~




DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

6 org gigi rongak makan coklat:

tirahzairi said...

ngidam coklat nie :(

Zierwa Zainal said...

wah.... smpai mcm tu sekali? syoknye.. hehe

rAIHan said...

klu tahu td boleh singgah..:(

zila manaf said...

wuuaaaa gaya cm best je

Nurin Asyada said...

sabar jelah.. nak buat camne kan.. mungkin setiap halangan tu ada hikmahnya :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lepas ni kalau ada lagi, eyqa mesti dapat pegi :)