Nak Pergi U Pulak! | ! ChocoLate Holic!

Nak Pergi U Pulak!

Assalamualaikum..
Hehehe..
Dah lama kan eyqa x update blog.
Alaaa, labah2 dah wat sarang la..
Kene bersihkan sikit nie..

Eyqa mmg nk update tapi
urusan banyak lagi x selesai.
Pening kepala rase...

Ok, esok eyqa akan berangkat kew
Tanjung Malim, Perak..
Sedihnya.. :(

Korang un dah taw kan eyqa dapat
UPSI. So, eyqa dah tamat cuti 
9 bulan dari belajar. Nie kena sambung belajar lagi.
Owh, eyqa sekarang kekok giler nak pegang pen.
Macam mane nie... 
Hehehehe..

TEACHER TO BE
INSYAALLAH









DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

12 org gigi rongak makan coklat:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

terpaksa la tulis guna kaki lak pasni eyqa. hehe

salam merdeka! =)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

@Nurul Husna Mohd Hassan tgh praktis nie kak.. hehehe salam merdeka akak..

Everything's Everythings said...

kekok pegang pen tu lepas sekali dh pegang tu inshaAllah xkekok lgi ;D

Gd luck disana.. kau ambil teaching bidang ap di Upsi?

adibahfaizah said...

pehh, kita yg cuti 4 bln pun rasa lama..ni kan 9 bulan..bestnyer..tp tak best da, cuti dah hbs..
BTW , gud luck :D hihi

rAIHan said...

good luck eyqa..^^

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/

zera eira said...

waaahhh gudluck sayang.

btw, sama lah nnt dgn cikgu ganteng zera. :)

tirahzairi said...

chaiyok2!!!

hegelatan said...

Wah!!! Congrats....!!! sambung dekat Uni mana??? Mana tau seUni Kita....hehhehe (^^)

Samprit Ungu said...

hehe gudluck dengan tempat baru, suasana baru dan kawan baru... :)

KorN said...

hehe.. selamat menjadi pelajar semula yer...

nina said...

tahniah eyqa..,cayok2..:)