Ice Cream Menggunakan Gas Liquid Nitrogen (OMG)! | ! ChocoLate Holic!

Ice Cream Menggunakan Gas Liquid Nitrogen (OMG)!

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
Hyep korang semua... Hari nie eyqa nak share
satu tempat makan best taw...
Seriusly, gempak sangat....

Eyqa memang suke sangat dengan ice cream...
Paling eyqa suke gelanto ice cream..
Tapi maybe OMG a.k.a Oh My Gas Ice Cream
nie akan menjadi tempat pertama di hati eyqa....


Hahaha, eyqa paling suke bila baca tentang article nie...
Sebab eyqa suke makan ice cream sesangat!
Jom baca pulak pasal Gas yang digunakan untuk
membuat ice cream nie...


Sejak bila pulak Liquid Nitrogen nie digunakan
dalam bidang masakan yerk?
Nak tahu, jom lah bace kat bawah nie pulak...


Hmm, lama jugak tooo.. Belum habis lagi lah..
Baca kat bawah nie pulak...


Hmm, dah taw kan kenapa liquid nitrogen digunakan
untuk membuat ice cream kan.. Wah!
Bila u guys tengok video kat bawah nie, mesty
keterujaan nak beli ice cream nie meningkat
secara mendadak... Siyes! Eyqa tak tipu taw..


Nak tahu dengan lebih lanjut..
Korang pergi dekat link O.M.G!
Sekian...

DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

4 org gigi rongak makan coklat:

Farra Atiqah said...

cam sedap jerr,

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Ain Dzaya said...

nom nom..lapar T_____T

tenku butang said...

Haii.. done follow sini no. 601

Do follow me back.. heee.. salam kenal yea.. hope leh berbalas kunjungan pasni..

http://tengkubutang.blogspot.com/