I CAN READ IT, CAN YOU? | ! ChocoLate Holic!

I CAN READ IT, CAN YOU?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
Selamat hari minggu semua...

Eyqa baru jew abes kelas Olahraga pagi tadi...
Jadi, sekarang masa untuk eyqa share something
dengan semua orang....Sharing is caring kan!

panas, hot, awek cun, friend till jannah
 Sempat kami amek gambar!

Okay2, actually eyqa nak kongsi satu perenggan ayat nie..
If korang boleh baca perenggan nie...
Maknanya, betullah kajian yang dilakukan oleh University Cambridge
yang manusia boleh membaca ayat even huruf yang dalam ayat too
diterbalikkan. Tetapi huruf pertama dan terakhir mesty betul..
Cuma 55 daripada 100 orang jew boleh!
Korang nak test x?

University cambridge, membaca, ayat, tutorial blog, gwiyomi nora danish
Eyqa boleh baca, anda bagaimana?



DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

5 org gigi rongak makan coklat:

Rosmiza Ali said...

Boleh2! ^_^

Farra Atiqah said...

Memang boleh pon :p hihi

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena boleh baca benda tu.. hehe hebat bukan otak yang ALlah jadikan ni... subhanaAllah

Mime MF said...

bulih baca! hehee

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/