Mak....!!! Nak Kawin Jugak! | ! ChocoLate Holic!

Mak....!!! Nak Kawin Jugak!

Assalamualaikum...
Hehehehe...
Agak lama eyqa menyepi bukan apa,
eyqa sakit dalam 5 hari nie...
Hari nie baru eyqa boleh bangun untuk wat-wat
segala kerja and pergi hangout dengan kengkawan...

Tapi eyqa memang excited bila dapat tahu
yang kawan eyqa waktu sekolah rendah dah nak kawin...
Serius, bila eyqa tengok kad kawin dyer yang comel lote 
too, tetiba jeew aura kegedikan nak kawin
menguasai diri.....
Owh, no..no...no...
Tahniah untuk Fina & Ajim


Fina & Ajim


~Cover Belakang~

~Cover Depan~

Hehehe, bukan ape dah lama rasa tak borak dengan dyer
and then tetiba sekarang dyer nak kawin...
In Sha Allah, dyer akan menikah pada 24 Januari nie..
Alahai, dah tak lama lagi too...
Hehehehe...

Hmm, eyqa harap semoga perjalanan majlis too
berjalan dengan lancar and then semoga
diberkati perkahwinan nie sampai akhir hayat...
Buat bakal suami Fina, 
Jaga kawan eyqa bebaik taw..
Biar dapat baby cepat2 taw Fina..
Hehehehehe...

Note: Owh, Encik Lovey Dovey tengok kawan eyqa
sorang lagi dah kawin.. Kita bila lagi nak ikut jejak
langkah dyorang? Hehehehe


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

12 org gigi rongak makan coklat:

✿A I N A A✿ said...

wahh ni rasa nak kahwin juga ni.. apapun tahniah kepada kawan eyqa sebab dah berumah tangga... semoga bhgia hingga ke syurga

nadhirasyafiqah said...

Makk, kahwin kan jela eqa ni. jimat bajet nak tanggung hahaha

aiem said...

Kawan saya jugak... Tahniah...tapi sorry tak dapat hadir... X pe i wish dari jauh jer.... :-)

Samprit Ungu said...

hehe best kan bla tgk kwn2 sbaya kte dah nak kahwin smbil2 tu msti terbyang bla plak giliran kta.. :)

Ain Dzaya said...

eyqa pun pasni dah kawen jgn sorok2..:p

rAIHan said...

huhu. habis belajar dlu bru pk kawin. p/s: rindu blog ika. ^^

Zierwa Zainal said...

skrg ni sume pakat khwin awl kn? kwn2 zz dh byk sgt yg dh khwin.. sume pkata dok tnye bile pulak zz nk khwin.. terkelu terus.. h ehe

xila dot said...

tape....amek berkat dulu huhu

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

wah.. comel nyee . teruja gak .

AyueJean AJ said...

Tahniah untuk mereka......
Sekarang dah jadi trend kawen muda...
Akak yang belum kawen ni rasa..............
Heheheheheh....
Bila fikir umur yang bape tahun lagi nak jejak 30...
Lagilah... =D

afzalsukasuki said...

eyqa pon sama, cecepat kawen gak :P

Anis Athia said...

Tahniah buat kawan eyqa.. Semoga eyqa dan en lovey dovey pun cepat2 naik pelamin.. Hehehe