LAWAK : KISAH 2 EKOR HANTU | ! ChocoLate Holic!

LAWAK : KISAH 2 EKOR HANTU



Tersebutlah kisah 2 ekor Hantu..
Dyorang nie baru jumpa lalu mereka berboraklah untuk mengisi
masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu.
Sepanjang perbualan mereka, Hantu B nie x habis2 menggigil.
Lalu, hantu A yg kehairanan un bertanya:

Hantu A:  Apasal ko asyek menggigil jew?
Hantu B:  Oh, aku mati dulu teruk....Aku mati
dalam peti ais, sejuk!!!
Hantu A:  Ooo, kesian ko, aku mati kena heart attack!
Hantu B:  Ko mmg sakit jntung kronik yerk? Nape x wat
operation? If x skrg msty ko tgh lepak2
ngn family ko sekarang..
Hantu A:  Dah, aku dah wat dah! In fact mase aku mati to,
aku in recovery. Panjang citernye......
Hantu B:  Cer ko citer sikit...
Hantu A: Macam nie.... Aku syak isteri aku maen kayu 3. So this one
day aku ngt nak perangkap la isteri aku. Aku pura2
g keje padahal aku park kat dpan umah aku.Aku
relaks la dulu sbb nak cari mase sesuai..
Hantu B: Ko dapat tangkap dyorang kew??
Hantu A: Tak! Aku cume jumpa isteri aku jew kat dlm bilik.Yang aku 
hairan, mase aku masuk umah ade kasut jantan to.
Aku tanya isteri aku dia x jawab. So, aku un lari2
sekeliling rumah nak cari jantan tooo. Habis semua
bilik aku cari, tapi x de un. Last2, aku penat sangat
aku un jatuh pengsan kena heart attack & mati..
Hantu B: Nape ko x tgok peti sejuk?? Kalau ko tgok peti sejuk
mesty kita berdua masih hidup lagi...




DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

2 org gigi rongak makan coklat: