Mental Age Test! (Jom Cuba, Try, Test!) | ! ChocoLate Holic!

Mental Age Test! (Jom Cuba, Try, Test!)


Assalamualaikum
Hehehe, mesty korang pernah dengar kan
tentang Mental Age Test nie..
Eyqa dapat tahu pun bila kawan eyqa 
syorkan and then suruh eyqa cube waktu too jugak.
Sebab dyer kate...
"Ko nie nampak jew umur 22 tahun tapi ko pikir 
mengalahkan mak aku jew! Entah2 nenek aku
pun boleh kalah dengan kau kalau dyer hidup lagi"
So, eyqa un buat lah test nie.. 
Mula-mula dyer akan keluar page macam nie..
Kat situ korang letak lah umur sebenar korang..
Macam eyqa tahun nie umur 22 tahun, so
kat situ eyqa chose 22..
Lepas too boleh lah tekan START!


Hmm, pastu korang kena jawab 31 soalan mudah. 
Seriously, senang jew soalan dyer.
Ia berkaitan dengan personaliti kita dan juga pemikiran kita.
Tak sampai pun 5 minit nak jawab test nie..
Cubalah taw...

Lepas dah jawab semua soalan, so kita dapat jawapan
kita berapa sebenarnya umur mental kita yang sebenar..
So, eyqa dah try 5 kali and jawapannyer eyqa tetap
..........................
TUA!!
Hehehehehe...
Nak taw tak berapa tahun eyqa lagi tua??
Korang jangan terkejut taw...


 Nampak tak. Dyer tulis real age 22, mental age 40..
So, eyqa dapat Sophisticated!
Eyqa l8 tahun lagi tua!
Whuaaaa! Bila eyqa buat, kawan eyqa semua ketawakan 
eyqa.. Alahai, nak buat macam mana.
Ada juga kawan eyqa yang umur 22 tapi pemikiran macam umur 16 tahun.
So, bagi eyqa baik eyqa umur 22 tahun tapi pemikiran matang..
Hehehe, matang too ayat nak sedapkan hati jew..

 So, this quotes means a lot too eyqa!
So, korang jom lah kita try test nie..
Best untuk hilang stress lagi2 sesiapa yang tengah nak
final exam nie..
Thanks!

p/s: Doakan eyqa berjaya jawab soalan dasar2 negara
untuk final exam esok taw.
Hehe, nie killer subjek bagi pelajar Malaysia Studies!
So, esok eyqa pikir ala2 menteri gitoo nak
jawab soalan Dasar2 Negara!
Hehehe



DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

13 org gigi rongak makan coklat:

uks world said...

macam best je.. nak try jugak lah =D

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hahahaha nak try la.. cam best jeee..:3

♥WanieyZuki♥ said...

nak try lah! :D

Niesa said...

mcm menari je mental age test ni..haha..apa2 pun best of luck eyqa!semoga dipermudahkan menjawab exam tu.. :)

Hafizah Bitara said...

goodluck ika..:)

Hafizah Bitara said...

ika..fyzah dh jwb..hahaah..fyzah lg tua..48..huhu

Dieyla said...

wah...interesting..
actually first time baru dila dengar pasal test ni..nak try test sama lah... :)

Sally Samsaiman said...

nanti boleh cuba! best of luck utk exam tau!!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. menarik tu.. semoga berjaya dalam exam itu..

aisya said...

mcm best je.. nak try jugak lah. hehe

Kin Naz said...

kita dah try dah, umur 25 tapi mental 7 thun lebih tua kekekkeke very matured :)

Pykaa Pdott said...

Good luck ika :)

Mimi Azirah said...

Biar umur mida tp fikiran matang..leh pndang jauh ke depan