First Malaysia Playboy Bunny kini selesa berhijab! | ! ChocoLate Holic!

First Malaysia Playboy Bunny kini selesa berhijab!

Assalamualaikum
Hehehe, sempat lagi eyqa menaip entry untuk hari-hari
terakhir dalam bulan 2013 nie..
Bukan ape, ini kisah yang cukup mengkagumkan
eyqa bila dilihat bertapa indahnya Hidayah yang ALLAH 
boleh berikan kepada umatnya..

Sebelum nie, eyqa tersentuh bila lihat orang yang bukan beragama
Islam convert ke Islam. 
Tapi kali nie, eyqa cukup kagum bila orang yang bukan Islam 
menyatakan lebih suka memakai hijab kerana
merasakan dirinya lebih selamat.
Allahu Akhbar! 

Siapa dia Felixia Yeap nie..
Dahulunya dia merupakan model yang berjaya dalam
arena modelling dan kerjayanya sehingga ke luar negara.
(Jika dah model, faham lah pakaian yang tidak menutup aurat
tetapi bukanlah NAKED)
Tapi sejak kebelakangan ini, Felixia Yeap telah menjadi
model muslimah dan dia suka dan selesa dengan
gaya muslimah yang menutup aurat dan berhijab.

Di sini eyqa tunjukkan video rakaman Felixia Yeap
di dalam Assalamualaikum terbitan TV Al-Hijrah.


Antara gambar Felixia Yeap yang mengenakan hijab.

hijabista, sweet, felexia yeap, playboy, bunny, naked


hijabista, macam cantik jew, red, hot, wish

Untuk lebih lanjut sila pergi ke blog Felixia Yeap

Untuk Felixia Yeap, eyqa mendoakan agar ALLAH 
memberikan hidayah nya untuk membuka pintu
hati Felixia convert ke agama Islam.
Kerana eyqa tahu bahawa tiada siapa yang berhak 
menghukum seseorang dengan perkara yang lampau
apabila dia diberikan hidayah oleh ALLAH.
Allahu Akbar!


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

3 org gigi rongak makan coklat:

aisya said...

baru je tgk yg cousin share td pasal ni.. :)

miss mam danbo said...

hidayah ALLAH... sbb tu la kit xleh senang2 nk amk tugas ALLAH untuk hukum n hentam orang lain.. good job ieyqa.. :)

Niesa said...

sebelum ni ada beberapa blogger buat entry pasal dia..semoga Allah bg dia hidayah utk memeluk islam..amin!