New Semester in UPSI! | ! ChocoLate Holic!

New Semester in UPSI!

Assalamualaikum
Huhuhu...

Bermulalah sem baru pada hari nie...
Alahai, rindu pulak kat kampung halaman
bila kaki dah jejak kat tanah tanjung malim nie...
Bila nak balik teganu cepat jew packing barang...
Kadang2 seminggu nak balik dah siap packing..
Tapi nak balik tanjung malim, bas pukul 10.00
eyqa packing barang kul 9.45...
~Hehehehehe~



Sampai jew sini, eyqa dapat rumah yang tak sama
dengan housemate sem lepas..
Alahai, rasa cam baru2 masuk universiti pulak..
Sebab housemate yang baru semua rancak bercerita,
buat masa nie eyqa hanya mampu tersenyum mendengar celoteh
dari housemate baru eyqa...



Memanglah sedih kan, tapi kita mesty pandang positif
sesuatu perkara. Bagi eyqa, nie lah peluang eyqa untuk
mendapat sedikit ilmu dari akak2 senior yang jadi housemate
baru eyqa. Bukan ape, kita sebagai junior mesty banyak
benda yang kena belajar dari senior. Adat lah too kan..

Even pape un, eyqa rasa happy jugak bila Encik Lovey Dovey
dah terima masuk di UPSI. Alahai taklah rasa macam
dulu2 lagi.. hehehehe... Ada lah juga peneman bila nak
balik kampung! :)



Sem baru nie, eyqa harap eyqa dapat kekalkan result macam
semester lepas. Alhamdulillah, result semester lepas memang
eyqa x duga langsung. Bila dapat result cam too, bertambah 
semangatlah eyqa nak buat yang lebih baik lagi!




New Sem, New Friends, New Life!
Hope is More Better !
~In Sha Allah~



DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

4 org gigi rongak makan coklat:

trah zain said...

gOOd luck eyqa for ur new sem, wish ue for a super duper sem,,hehe

adibahfaizah said...

wahhhhh, dpt sama UNI. bestnyerrr :)

rAIHan said...

good luck eyqa. raihan msuk mggu depan.

Nurul Aini said...

Semoga berjaya..biasalah tu, kalau mula2 dengan orang baru..memang tak biasakan. teruskan bersemangat untuk dapat result yang gempak next sem.. ^___^