Fiska Brooches~ | ! ChocoLate Holic!

Fiska Brooches~

Assalamualaikum..
Hehehe, kali nie eyqa nak promote sikit
kerongsang yang my mum kait..
FISKA BROOCHES


Ada 7 colour semuanya~

Hanya RM 3.00 untuk sepasang.
It's mean, 2 kerongsang kecil untuk 3 ringgit sahaja.
Memang murah~


Nie besar kerongsang kecil nie..
Sama besar dengan duit 20 sen
100% dikait~

In Sha Allah, lepas nie eyqa akan release 
brooches yang lain pulak.
Seriously, FISKA Brooch nie memang cantik!

p/s: Boleh request warna lain jugak taw~


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

4 org gigi rongak makan coklat:

trah zain said...

cantik, tp segan la nk pakai,,hehe

Aya Zuki said...

cantiknyaaa..aya suka tau bentuk macam ni..cute je..macam mana nak beli? ada page tak dear?bg link tau :) atau tinggalkan no phone..nanti aya whatsApp :)

Chic Na said...

alahai.. tomey2 nya semua.. mesti banyak peminat ni.. ;)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)