I love U Pak Cik Bas! | ! ChocoLate Holic!

I love U Pak Cik Bas!

Assalamualaikum
Hehehe, eyqa dah selamat sampai kat tanjung malim
untuk teruskan pengajian eyqa.
Eyqa sekarang dah masuk semester 3. Huhuhu..
Semangat baru dan azam baru!
Chaiyook eyqa..



Biasalah bila dah kembali belajar nie, eyqa memang
tiap-tiap hari akan naik bas lah untuk pergi kuliah.
If orang yang ader pengangkutan sendiri, Tak payah lah naik
bas nak pergi kuliah. Yew lah, naik bas nie sesak, padat
pastu bila pagi memang wangi jew dalam bas..
Tapi bila naik bas waktu lewat petang, hmm
haruman dyer un ade macam-macam...



Tapi eyqa nak tulis kat sini, pak cik-pakcik bas tolonglah
bawak bas dengan berhati-hati. Bukan ape, 
keselamatan penumpang patutnya diutamakan.
Nie tak, selagi bas too tak penuh macam milo 
padat selagi too lah dyer isi. Kitaorang, yang dalam 
bas too dah macam sesak nafas un still nak penuhkan lagi.



Pak cik, if dulu perkhidmatan pakcik wakto mula-mula
dapat tender baik, bagus n efisien...
Tapi bila lama-lama jadi kureng pulak...
Adoyai!!
Mungkin eyqa kena kenyit-kenyit mata kat pakcik 
baru pakcik nak dengar pendapat kitaorang kot.
Agaknya, baru pakcik fikir pasal keselamatan
kami sebagai penumpang...



DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

3 org gigi rongak makan coklat:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

lia xprnh naik bas g skolah. lia naik basikal je. hihi

Anonymous said...

I love u eyqa

Samprit Ungu said...

sabo je la. Driver bas mmg cmgitu... sama je kt mna pun... rindu kat blog nie... hehe