Mulai Hari Dengan Sarapan! | ! ChocoLate Holic!

Mulai Hari Dengan Sarapan!

Assalamualaikum
Rasanya dah agak lama x update blog..
Assignment yang banyak and class yg padat buat
eyqa x de kesempatan nak update blog...
Apetah lagi nak blogwalking kat blog2 yg eyqa suke jenguk...
Alahai....

Memang bestkan if sebelum pergi kelas kita
sempat sarapan dulu...
Eyqa paling suke bila waktoo kecik2 dulu
mak eyqa buatkan pancakes sebelum pergi sekolah..
Serius, hari too mesty bersemagat jew kat sekolah...


Tapikan sekarang susah sangat eyqa nak sarapan..
Kadang2 dalam seminggu cuma sekali jew
sarapan.. Biasalah orang x duk rumah...
Sebab too eyqa rasa diri eyqa dah x berkualiti 
berbanding bila kita bersarapan...
Nak fikir un susah...
Sobs,,sobs,,,

Tapi mulai sekarang eyqa nak bersarapan waktoo pagi..
Seriusly.. Berat badan un dah makin2 menurun....
Nak fikir un susah....
Kena sarapan jugak! Hehehehe.....
Jom kita mulai hari dengan sarapan!
Chaiyok2...


Pancakes yang membuatkan hati 
eyqa berwarna-warni!


DAH MAKAN COKLAT, JANGAN LUPA SIMPAN WRAPPER DIA

2 org gigi rongak makan coklat:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

sarapan yang tak pernah tinggal , asarama kat DEMA (dewan makan )...yang tu , sarapan yang disediakan , tak payah nak buat :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena memang tak makan breakfast,,, huaaaaaaaaaaa rasa takut nak makan pancakes tu.. full of pewarna... hukhukhuk rosak badan